Η πάνω αριστερή εικόνα του μενού
Το λογότυπο του ΤΕΙ
 
Γενικές Πληροφορίες  |  Πώς να έρθετε


  Η διαγώνιος γραμμή  
Ο κύκλος


Πώς να έρθετε

Βέλος
Με λεωφορείο από το κέντρο της πόλης
Ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών (ΟΑΣΘ) καλύπτει με τακτικά δρομολόγια αστικών λεωφορείων τη διαδρομή από το κέντρο της Θεσσαλονίκης (Δικαστήρια) μέχρι το ΤΕΙ της Θεσσαλονίκης. Το λεωφορείο Νο 52 κάνει τη διαδρομή την οποία μπορείτε να δείτε αναλυτικά. Επίσης και το λεωφορείο Νο 53 πηγαίνει στη Σίνδο και εξυπηρετεί επίσης το ΤΕΙ (αναλυτικά η διαδρομη) ή πατήστε Εκκίνηση απο την παρακάτω εικόνα για να δείτε τη διαδρομή.
Βέλος
Με αυτοκίνητο
Για να έρθετε στο ΤΕΙ με αυτοκίνητο θα πρέπει να πάρετε την Εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Αθήνας. Στο 9 χλμ. της οδού στρίβετε δεξιά ακολουθώντας την οδό προς τη Βιομηχανική περιοχή της Σίνδου. Το ΤΕΙ βρίσκεται 1 χλμ μετά τη στροφή αυτή στο δεξί σας χέρι.

Εάν έρχεστε από τη κατεύθυνση Αθήνας - Θεσ/νίκης, τότε στο 489 χλμ. θα δείτε μία αερογέφυρα που οδηγεί στο δρόμο προς Σίνδο και ΤΕΙΘ. Στρίψτε δεξιά και περάστε πάνω από τη γέφυρα. Μόλις κατεβείτε τη γέφυρα, το ΤΕΙΘ είναι 500 μέτρα στο δεξί σας χέρι.
Βέλος
Με αεροπλάνο
Το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της πόλης (Το ΤΕΙΘ βρίσκεται στη δυτική) και απέχει περίπου 35 χιλιόμετρα από το ΤΕΙΘ. Η διαδρομή από το αεροδρόμιο ώς το ΤΕΙΘ με αυτοκίνητο μπορεί να διαρκέσει από 45 λεπτά εώς και 1 ώρα ανάλογα με το έρθει κάποιος από τη περιφερειακή οδό ή από το κέντρο της πολης.

Αναλυτικές πληροφορίες για το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης μπορείτε να βρείτε στις παρακάτω διευθύνσεις:


Χρησιμοποιώντας τη περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης, θα πρέπει να ακολουθήσετε ολόκληρη τη διαδρομή της περιφερειακής οδού, μέχρι να καταλήξετε στη στροφή προς την Εθνική οδό Θεσ/νίκης - Αθήνας. Στρίψτε στη Εθνική οδό Θεσ/νίκης - Αθήνας και ακολουθήστε τις οδηγίες που υπάρχουν παραπάνω για πρόσβαση στο ΤΕΙΘ με αυτοκίνητο.

Για να έρθετε από το αεροδρόμιο στο ΤΕΙΘ μέσα από τη πόλη της Θεσσαλονίκης, θα πρέπει να διασχίσετε όλη τη πόλη από τα ανατολικά προς τα δυτικά. Μέσω της οδού της 26ης Οκτωβρίου θα οδηγηθείτε στην Εθνική οδό Θεσ/νικης - Αθήνας. Ακολουθείστε της οδηγίες "πρόσβαση με αυτοκίνητο", για να δείτε λεπτομερείς οδηγίες πώς να φτάσετε στο ΤΕΙΘ.
Βέλος
Σιδηροδρομικώς
Η Θεσσαλονίκη εξυπηρετείται σιδηροδρομικώς από τον Οργανισμό Σιδηροδρόμων Ελλάδας (ΟΣΕ). Πληροφορίες για τα δρομολόγια του ΟΣΕ, προς και από τη Θεσσαλονίκη μπορείτε να βρείτε στις παρακάτω διευθύνσεις:


Ο κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός της Θεσσαλονίκης βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, κοντά στη πλατεία δημοκρατίας (περίπου 800 μέτρα). Το λεωφορείο του ΟΑΣΘ Νο. 52 που πηγαίνει στο ΤΕΙΘ, περνάει και κάνει στάση πολύ κοντά στη πλατεία δημοκρατίας (δες το αναλυτικό δρομολόγιο παραπάνω).
 

 
.:Θεσσαλονίκη:.


Τι θα μπορούσε, ή καλύτερα, τι θα έπρεπε να δει ο σύγχρονος επισκέπτης της Θεσσαλονίκης; H Θεσσαλονίκη είναι μία πόλη που μπορεί κάποιος να περπατήσει με ευχαρίστηση...


Διαβάστε μία σύντομη ανασκόπηση της ιστορίας της Θεσσαλονίκης. Επίσης, εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε και μία πιο αναλυτική περιγραφή (μόνο στα Αγγλικά).


Δείτε κάποιες φωτογραφίες από την πόλη της Θεσσαλονίκης.

.:Μεταφορά - Συγκοινωνία:.


Διαβάστε οδηγίες για το πώς θα έρθετε στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ιδρυμα Θεσσαλονίκης


Ο Οργανισμός αστικών συγκοινωνιών εξυπηρετεί το ΤΕΙ-Θ με τακτικά δρομολόγια

.:Διασκέδαση & Χρήσιμα Τηλέφωνα:.


Δείτε τις διευθύνσεις και τα τηλέφωνα όλων των κινηματογράφων της Θεσσαλονίκης...


Τηλεφωνα για άμεσες ανάγκες (υγεία, ασφάλεια), καθώς και τηλέφωνα δημόσιων υπηρεσιών.

.:Άλλες Πληροφορίες:.

Κίτρινη Μπάλα[Αλλες περιοχές του Internet που μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τη Θεσσαλονίκη ...]