Η πάνω αριστερή εικόνα του μενού
Το λογότυπο του ΤΕΙ
 
(1) 2 3 4 ... 182 »


Προκηρύξεις Προσωπικού Η διαγώνιος γραμμή    2017/1/18 12:49:39
Ο κύκλος
Προκήρυξη του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας

Συντάκτης: xkitsos2
Αρχεία:
 


Γενικές Η διαγώνιος γραμμή    2017/1/18 10:50:33
Ο κύκλος
Με την υπ' αριθμόν 2/16-1-2017 απόφαση του Συμβουλίου Α.Τ.Ε.Ι.Θ. παρατείνονται οι εκπαιδευτικές διαδικασίες του χειμερινού εξαμήνου του ακαδημαϊκού έτους 2016-17 του Ιδρύματος κατά μία εβδομάδα, λόγω των αντίστοιχων αναβολών εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Συντάκτης: Web Admin
Email επικοινωνίας: webmaster@teithe.gr


Γενικές Η διαγώνιος γραμμή    2017/1/16 12:29:03
Ο κύκλος
Από την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017 όλες οι εκπαιδευτικές και διοικητικές διαδικασίες στο Αλεξάνδρειο Τ.Ε.Ι.Θ. θα εκτελούνται κανονικά. Οι βλάβες που παρουσιάστηκαν στις υποδομές του ιδρύματος εξαιτίας της κακοκαιρίας αποκαθίστανται βαθμιαία.

Συντάκτης: Web Admin
Email επικοινωνίας: webmaster@teithe.gr


Γενικές Η διαγώνιος γραμμή    2017/1/14 17:53:44
Ο κύκλος
Εξαιτίας των σοβαρών βλαβών που προκλήθηκαν από τις χαμηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών στις υποδομές ύδρευσης, αποχέτευσης και θέρμανσης δεν θα πραγματοποιηθούν οι εκπαιδευτικές διαδικασίες του Αλεξάνδειου Τ.Ε.Ι.Θ. και την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017. Κανονικά θα λειτουργήσουν όλες οι διοικητικές υπηρεσίες του Ιδρύματος.

Συντάκτης: Web Admin
Email επικοινωνίας: webmaster@teithe.gr


Γενικές Η διαγώνιος γραμμή    2017/1/10 8:50:00
Ο κύκλος
Ο Πρόεδρος του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Βαρσαμίδης συναντήθηκε με την Πρόεδρο της Αρχής Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση κ. Νικολέττα Παϊσίδου στις 9/1/2017 στο κτίριο Διοίκησης του ΑΤΕΙΘ. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΑΤΕΙΘ και Πρόεδρος της Μονάδας Διασφάλισης Ποιότητας κ. Παναγιώτης Τζιώνας και ο κ. Παναγιώτης Τσακλής, Καθηγητής του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του ΑΤΕΙΘ και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΔΙΠ.

Κατά τη συζήτηση, αναλύθηκαν διεξοδικά η διαδικασία και τα προβλήματα κατά τη διαμόρφωση και εφαρμογή του ενιαίου συστήματος διασφάλισης της ποιότητας των Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης της χώρας, που αποτελεί κύριο στόχο της ΑΔΙΠ. Παράλληλα, συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τη λειτουργία της ΜΟΔΙΠ του ΑΤΕΙΘ, τονίστηκε η προσήλωση τόσο της ΑΔΙΠ όσο και του Ιδρύματος στις διαδικασίες πιστοποίησης, καθώς και η αναγκαιότητα άμεσης προώθησης των εν λόγω διαδικασιών, ώστε τα Ιδρύματά μας να συνεχίσουν να παρέχουν ποιοτικές ακαδημαϊκές υπηρεσίες προς τους φοιτητές τους. Το ΑΤΕΙΘ θα υποστηρίξει την ΑΔΙΠ στην προσπάθειά της να προχωρήσει στο επόμενο βήμα των πιστοποιήσεων, το οποίο κρίνουμε πως είναι αναγκαίο για την ποιοτική αναβάθμιση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας.

Συντάκτης: Web Admin
Email επικοινωνίας: webmaster@teithe.gr
Αρχεία:
 
(1) 2 3 4 ... 182 »

.: Πρόσφατες Ανακοινώσεις :.